Viatge d'estudis de 3r Cicle a Andorra

Els alumnes de Tercer Cicle hem anat de viatge d'estudis a Andorra. Hem practicat diversos esports d'aventura i ens ho hem passat fenomenal. Mirau les fotos:














5 comentaris:

  1. “Vàrem anar a Caldea i entràrem a la piscina , als jacuzzis, a la sauna, als banys turcs i als banys romans. També ens ficàrem al jacuzzi de defora”. (Marcos)
    “Un lloc per estar tranquils i relaxar-se, però amb 54 nins i 5 mestres es un poc difícil relaxar-se i la vàrem liar”. (Toni)

    ResponElimina
  2. “Vàrem anar a Canillo a patinar sobre gel. Jo no sabia patinar però al final en vaig aprendre”. (José)
    “El patinatge sobre gel era molt difícil i molt divertit perquè cada minut caia una persona”. (Miquel)

    “A la tarda vàrem anar a jugar a la neu. Va ser molt divertit, ens vàrem tirar neu entre tots i vàrem quedar banyats. Sense voler li varen tirar una bola de neu a na Apol·lònia”, qui va ser? Aaaaaaaaaah!!! (Pasqual)

    ResponElimina
  3. “El que més me va agradar va ser el colcar a cavall. Vàrem anar per un camí vorera d'un riu”. (Laura)
    “La hípica va ser molt fàcil. Tú no dues els cavalls, ells et duien a tu”. (Joan)
    “El meu cavall era un poc ràpid i volia córrer, però jo el feia frenar, però ell no em feia cas”. (Joan Andreu)

    ResponElimina
  4. “La piraigua em va agradar un poc però el més divertit va ser quan en Sergio va caure de la piraigua”. (Damià)
    “Jo anava de parella amb en Pascual i quan vàrem anar a deixar la piragua vaig patinar i vaig caure a l'aigua, era molt freda, jejeje. me va agradar molt”. (Sergio)

    ResponElimina
  5. “Vàrem anar a un riu artificial ( riu Segre) d'Espanya,on varen fer el jocs olímpics i varem fer rafting. Va ser molt divertit, sobretot a les baixades. Al final, vàrem nedar al riu”. (Marina)
    “El rafting va ser elo que més em va agradar perquè el meu grup i jo anàvem tot el temps cap enrere. Va ser inolvidable!!” (Jaime)
    “L'actividad que més me va agradar. Però amb les roques, les baixades i l'aigua que anava molt aviat feia molta por”. (Elisa)

    ResponElimina